Střelec (23. 11. – 21. 12.)

O svých kvalitách coby partnerka a milenka opravdu nemáte důvod pochybovat. V prvním pololetí roku 2020 můžete sice trochu pochybovat, ale už od začátku července se situace zásadně změní. Do vašeho sektoru lásky a romantiky se dostává Mars, který vám dodává nejen půvab, ale i sebevědomí. Navíc projevujete naplno to, co by se dalo označit jako šťastná povaha. Když narazíte na někoho, kdo vás nechce, rozhodně se kvůli tomu nehroutíte. O tom, že byste hledaly chybu v sobě, nemůže být ani řeč. Dobře si uvědomujete, že je zbytečné ztrácet čas, energii a sebevědomí na člověka, který vás nechce. S o to větší chutí si počkáte na člověka, který ví, co ve vás získal a který vás chtít bude. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
To, že v době, kdy máte tak silně obsazené své vlastní znamení, bude spousta šancí na vylepšení všech myslitelných oblastí života, je celkem jasné. Než se však rozhodnete, že se někým necháte okouzlit, musíte chvíli uvažovat. Člověk, který vás zaujme, by měl být sice pohledný, ale to by neměla být jeho jediná dobrá vlastnost. Stejně tak byste (zejména v druhém pololetí) měly dbát, aby ladil s vašimi dětmi. Seznamujte je obezřetně a pozvolna. Děti musí zjistit, že je váš nový partner neohrožuje. On se navíc musí smířit s tím, že děti pro vás budou vždycky důležitější než váš vztah. Lehké to rozhodně nebude, ale zvládnout to musíte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)
Jde o rok, který přeje spíše těm, které mají život srovnaný a partnera vybraného. V takových vztazích se pak dá čekat stabilita a rozumné reakce na všechny vnější podněty (včetně nevyžádaných rad vaší milované tchyně). Jediné, co vás ohrožuje, jsou nabídky na vztahy utajené. To, že toužíte po milenci, je občas naprosto přirozené. Než se však rozhodnete, že si někoho takového do života vpustíte, měly byste si uvědomit, čím za to budete platit. Pokud vám záleží na domácím klidu a pohodě, měly byste si podobné rozhodnutí dobře rozmyslet. Navenek se sice nic neděje, ale pohoda a klid by zmizely nejdříve z vaší duše a následně pak i z vašeho domova.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)
Kvadratura mezi Jupiterem a Neptunem, která vám komplikovala celý minulý rok, konečně pominula a vy si můžete oddechnout. Všechno je najednou v pohodě a vy vlastně vůbec nechápete, proč jste se tak trápily. V dlouhodobých vztazích totiž zvítězil zdravý rozum a vy jste se rozhodly, že bude lepší, když se budete věnovat partnerovi, kterého máte a znáte, než abyste se sžívaly s někým novým a nepoznaným. Nějaké to pokušení může sice ještě přijít, ale vy už víte, jak to chutná, a nepodlehnete. Kdybyste dosud fungovaly jako single, v žádném případě se do nového vztahu nenuťte. Dejte si čas na rozmyšlenou a na vyrovnání s minulostí. Berte to jako investici do budoucnosti, která se vyplatí!

Zdroj:Dama