Býk

Jste silná a klidná máma, oceníte klid a pohodlí. Vaše děti jsou vychovávány, aby oceňovaly drobné potěšení z lahodného jídla nebo jiné maličkosti. Milujete svou rodinu moc, takže se vaše děti pokusí chránit vás před všemi. Jste ekonomičtí a účelní, myslíte si, že je velmi důležité dát vaší rodině šťastný a milující život. Když jste napjatá, je lepší, abyste s vámi nemluvili, ale stále máte rodinu, protože pro vás to znamená svět. Vaše očekávání jsou někdy velmi vysoké, ale vaše děti budou později oceněny.

Blíženci

Jste silná a zvláštní osoba, která ani nechá vaše děti přestat poslouchat. Máte tendenci dovolit svým dětem příliš mnoho. To pro vás znamená, že vaše děti mají dobrý vztah, nechcete, aby vás drželi, myslíte si, že je tajemstvím věřit vám a sdílet vaše každodenní věci s vámi. Ale děti jim také musí ukázat cestu.

Rak
Komfort a pohodlí znamenají pro vás hodně. Snažíte se chránit své děti před všemi, co nemusí být dobrým řešením. Je těžké pochopit, že jste sebevědomí osobnosti, vždy se je snažíte chránit před všemi možnými problémy. Děti však potřebují malý prostor, někdy je musíte nechat dělat, co chtějí. Vaše děti jsou pro vás nejdůležitější a dělají vše dobrovolně.

Pokračování na další straně…