Štír

Jste silný a jistý člověk. Vaše děti vám také zajistí silnou a sebejistou atmosféru. Sotva můžete překonat napjatou povahu, ale uděláte všechno, abyste zabránili vašim dětem poznat svou špatnou stránku. Jsi vytrvalý a miluješ svou rodinu, ale někdy se musíš vypořádat se sebou, nechceš se obětovat za své blízké. Vaše děti dostanou od vás vše, ale nezapomeňte jim dát vše.

Střelec

Jsi zvědavý a vytrvalý člověk, nikdy se nezklidníš. Vaše děti vás budou vychovávat k objevení světa, a proto vám budou vděčné. Učíte děti, aby se chránili, a nikomu je nechte ublížit. Někdy jste velmi poslušný, jinak chcete od svých dětí očekávat příliš mnoho, takže nevědí, co chcete. Rodina je pro vás velmi důležitá, ale víte, že je třeba pečovat o sebe.

Kozoroh
Jste klidný a sebevědomý člověk. Vaše děti budou velmi šťastné, protože chcete vytvořit teplo vašeho domova. Myslíte si, že je důležité, abyste vždy žili v příjemném prostředí, ale někdy zapomínáte, že děti potřebují vzdělání. Jste velmi milá maminka, ale musíte také procvičit, že jste dospělý, který vám dá příklad pro děti, aby mohli bez tebe mít úspěch ve svém každodenním životě.

Vodnář
Jste otevřený a veselý člověk. Vaše děti budou rádi, že jsou téměř vždy v dobré náladě, ale nevědí, že jste často unaveni a starali se o to, protože chcete, aby měli šťastné dětství. Dejte děti do popředí, takže někdy zapomenete na sebe. Udělejte si nějaký čas pro sebe, protože klidná a osvěžená matka může být s dětmi mnohem trpělivější.

Ryby
Jste citlivá a vyvážená osoba. Veselé a šťastné dětství si vážíte mnoha, takže se vždy snažíte, aby vaše děti měly všechno. Ale štěstí závisí nejen na materiálu, snaží se hrát s dětmi nebo prostě s nimi tráví více času. Ukažte svou lásku, nenechte svou povinnost odrážet váš drahocenný čas.

Zdroj:ketkes.com