Lev
Myslíte si, že je důležité mít energii, abyste se sami mohli vypořádat. Jste silná a odhodlaná osoba a vyvyšujete své děti. Chcete, aby se stali ve světě, takže se snažíte stát se nezávislými dospělými. Můžete něco říct, vždycky stojíte u nich. Pokud někdo ubližuje vašim dětem, jste tam a chráníte je, považujete za důležité ukázat jim, jak být úspěšní dospělí.

Panna

Jsi pěkný, ale trochu napjatý muž. Vaše děti neustále obhajují, někdy také. Snažíte se jim dát všechno, ale mají tendenci je příliš zkazit. Nechcete, aby vaše děti byly nezávislými lidmi, máte pocit, že je musíte dýchat. Když jste naštvaný, je lepší nechat každého uklidnit. Pokud pochopíte, že děti roste a potřebují vás, ale někdy chcete rozhodovat samy, budete mnohem uvolněnější a veselejší.

Váhy

Jste trochu neochotný a někdy hysterický člověk, ale snažíte se ho oddělit od výchovy dětí. Chcete, aby vaše děti nezažily to, čím jste, když jste nervózní. Nemáš rád hranice, takže bys možná mohl vychovávat své děti příliš otevřeně, ale museli jim ukázat cestu. Musíte se naučit, jak důležité je příležitostně omezit touhu dětí, protože není jisté, že ostatní budou stejně tolerantní jako vy. Pokud pochopíte, že dítě by nemělo být jen hýčkané, pomůžete jim hodně.

Pokračování na další straně…