Kaple (20. 2. – 20. 3.)

Kaple symbolizuje náboženství a víru. Osoby narozené v tomto znamení jsou vážnější, tiché a nedůvěřivé, ale velkou schopnost najít si dobré přátele. Oplývají velkou duchovní silou a milují klid a pohodu. Jejich intuici a empatie jsou nadprůměrné. Někdy ale hůře zvládají stres.

Dýka (21. 3. – 20. 4.)

Lidé narození ve znamení dýky jsou praktičtí, impulzivní a ambiciózní. Jejich povaha se podobá ostré dýce. Bez problémů jdou do boje a chladně řeší veškeré problémy, s nimiž se setkají. Mají též dobrou intuici, která z nich činí dobré vůdce. Jejich povaha je vášnivá, nesnášejí stereotypy.

Koruna (21. 4. – 20. 5.)

Koruna symbolizuje čistotu a eleganci. Lidé narození ve znamení koruny mají vladařské schopnosti. Jsou přemýšliví a důslední ve svých aktivitách. Jsou také věrní, citliví a romantičtí. Někdy mají sklon k aroganci, opatrnosti a žárlivosti. Milují blaho a luxus, a jsou ochotní kvůli tomu tvrdě pracovat.

Svíčka (21.5. – 20. 6.)

Symbolizuje moudrost a touhu po vzdělání. Lidé narození v tomto znamení jsou vysoce inteligentní a komunikativní, takže mají spoustu přátel, kteří je obdivují. Jsou také přirozeně zvědaví a rádi se učí novým věcem. Někdy jsou trochu lakomí. Když se zamilují a láska jim nevyjde, upadají často do melancholie nebo depresí.

Pokračování na další straně…