Mince (23. 9. – 22. 10.)

Mince symbolizuje spravedlnost a rovnováhu. Lidé, kteří se narodili ve znamení mince, jsou citliví a emotivní. Mívají ale chvíle, kdy vybuchnou a ublíží těm, s nimiž vstoupili do konfliktu. Obvykle mívají umělecké sklony, mají rádi pěkný a útulný domov a zajímají se o ruční práce. Milují také zábavu, rozkoš a smích. Velkou chybou je jejich přehnaná důvěřivost, díky tomu je velmi často druzí zradí.

Nůž (23. 10. – 21. 11.)

Nůž je spojen se silou, životem a smrtí. Lidé narození ve znamení nože jsou temperamentní a silní. Někdy působí vychytrale a tajemně. Mají analytické myšlení a snadno pochopí, co se kolem nich děje. Mají silnou touhu proniknout do nitra veškerých problémů. V lásce jsou nesmírně smyslní a někdy svou vášeň zneužívají.

Sekera (22. 11. – 21. 12.)

Sekera symbolizuje svobodu. Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, milují dobrodružství a jsou někdy trochu bezohlední. Jsou také ostražití. Umějí překonávat překážky a ze všeho nejvíc milují svobodu. Touží poznávat nová místa a také zažívat nové pocity. Jejich charakteristickým znakem je optimismus. Snadno se zamilují, ale taky velmi snadno odmilují.

Zdroj:viralka