Kolo od vozu (21. 6. – 21. 7.)

Kolo symbolizuje příchod a odchod ze života. Tito lidé jsou citliví, rezervovaní a někdy trochu nejistí. Když milují, milují velmi intenzivně, což vede k tomu, že jsou až moc ochranitelští. Mívají složitou osobnost, jeden den jsou klidní a šťastní, druhý den smutní a rozzlobení. Celý život je provází nestabilita a silné emoce spojené hlavně s mateřstvím.

Hvězda (22.7. – 22.8.)

Hvězda symbolizuje rovnosti mezi nebem a zemí. Cikánská hvězda má šest vrcholů se dvěma rovnostrannými trojúhelníky, což značí rovnost, úspěch a vnitřní rozvoj. Lidé narození v tomto znamení jsou optimističtí, okouzlující a chtějí ve všem vynikat. Osud jim bývá nakloněn. Jejich život je náročný a intenzivní. Téměř vždy jsou středem pozornosti a mají hodně přátel. Obvykle je najdete mezi herci, tanečníky nebo umělci.

Zvon (23.8. – 22.9.)

Dokonalost, přesnost a odhodlání jsou znaky, které definují tohle znamení. Lidé, kteří se v něm narodili, jsou vysoce organizovaní a ambiciózní. Obvykle zastávají funkce, které jim umožní vyniknout v tom, v čem jsou dobří. Jsou chytří, analyzují a také rádi kritizují vše, co je obklopuje. Milují pořádek a pravidla, diplomacie jim moc neříká. Problém mají i s empatií, ale vědí, jak si užívat život naplno.

Pokračování na další straně…