KOZOROH

Kozoroha musí partner bezmezně milovat, jinak s kompromisy velmi nepochodí. Kozoroh je žena, která je šarmantní, atraktivní a mužů již na první pohled přitahuje. Je s ní zábava a cítíte se s ní skvěle. Problém je často její emocionální chlad nebo nedostatek porozumění. Kozoroh se v první řadě stará o své blaho a dobrý pocit a tomu podřídí všechno ostatní. Pokud se cítí dobře, má úsměv na tváři a všichni se mají jako v pohádce. Pokud však něco chce a není mu vyhověno, připravte se na bouři. Pokud jste narozená v tomto znamení, rozhodně byste se měli naučit více dávat a být vroucnější. Stále lásku jen přijímat není znakem dlouhodobého vztahu.

VODNÁŘ

Vodnář si získá partnera velmi snadno, protože jeho nadhled, inteligence a smysl pro humor jsou nejsilnějšími stránkami tohoto znamení. Jako žena narozená ve znamení Vodnáře si však vybírejte partnery, kteří budou tolerovat váš smysl pro svobodu a nekonvenční chování. V dlouhodobém vztahu může být obtížné držet krok s neustálým vtipkováním, které často propisky. To, co jednoho rozesměje, jiného může urazit, ale vy se tak tváříte, že jste v právu. Prostě jen občas přiznejte, že nemusíte mít neustále pravdu a váš pohled na věc nemusí být ten nejsprávnější.

RYBY

Ryby jsou ženami, které jsou velmi emotivní založeny a často mají hlavu vysoko v oblacích. Pokud si něco umíní, jdou si tvrdě za svým a bohužel někdy neberou ohled ani na svých nejbližších. Problémem je i její neochota vzdát se ztraceného vztahu. Ryba má v svém srdci stále naději, že muž, který ji odmítl, se vrátí, protože ho dokáže zlákat. Neúspěšně se v myšlenkách vrací k chvílím k její ex a někdy se sníží i k činům, které později lituje. Neustále hrátky a připomínání se člověku, který o vás nestojí, je pod vaši úroveň. Měli byste se naučit zapomínat a nejít hlavou proti zdi.

Pokračování na další straně…