RAK

Žena narozená ve znamení raka je v první řadě pečlivá a oddaná matka i partnerka. Svým blízkým se umí rozdat a záleží jí na jejich štěstí. Na oplátku však vyžaduje partnerovu blízkost a sdílení všech zážitků a situací. Často se to u raka nechtěně zvrhne ke žiarlivostným scénám, i když to tak nemyslí. Jednoduše vyžaduje upřímnost a oddanost tak, jak to sám dělá. Ne všechny znamení jsou však ochotné se zcela usadit a vzdát se předešlého života. Proto by měly ženy narozené v tomto znamení naučit nechávat ostatním trochu více prostoru.

LEV

Lev je nesmírně věrné znamení a žena v tomto znamení se pro rodinu i partnera klidně obětuje. Nedostatek její pozornosti nebo lásky jistě nebude kořen problému. Důvodem častých hádek je však Levova nesmlouvavost a potřeba mít za každou cenu pravdu. Dokonce i když se hádka ukončí, přichází lev stále s novými a novými argumenty, dokud vás nedostane na lopatky. Je fajn obhájit si svůj postoj a otevřeně s partnerem diskutovat. Zvažte však i fakt, že se vaše polovička nemusí cítit dobře ve vztahu, ve kterém mu nikdy není dáno za pravdu. Jak byste zvládali vztah, ve kterém by vás ve všem partner stále argumentačně převálcoval? Někdy je lepší zamhouřit oko.

PANNA

Panna je velmi nekonfliktní a klidné znamení, které umí velmi intenzivně milovat. Obyčejně stráví celý život s jedním partnerem, ale musí narazit na člověka, který jí toleruje její neřest. Problémem panny je, že je velmi nedůvěřivá. Příliš věci analyzuje a neustále si je v hlavě přehrává a nakonec přijde na několik možných scénářů. Partner je tak neustále pod palbou dotazů nebo žádostí o vysvětlení detailů a při méně trpělivé polovičkách může být právě toto důvodem na rozchod. Jak můžete mít pevný vztah, když není založen na důvěře? Pokud nevěříte partnerovi a jste podezřívavá, i partner bude mít dojem, že lze soudíte podle sebe. A toto je začátek konce.

Pokračování na další straně…