VÁHY

Váhy jsou skvělí organizátoři ao rodinu se dokáží skvěle postarat. Myslí vždy na důležité věci as takovou partnerkou mužem skutečně nic nechybí. Problémem je ale jejich potřeba lidí “opravovat”. Pokud nejste podle představ ženy narozené v tomto znamení, snaží se vás převychovat a vnutit vám své modely chování. Váhy velmi nerespektují rozličnost povah a přístupů a chtějí, aby okolí fungovalo podle jejich představ. Pokud se neunúval podvolit, je to začátek konce. Proto je obtížné s tímto znamením najít kompromis, který je ve vztahu tak velmi důležitý a někdy se to kvůli tomu končí fiaskem. Naučte se respektovat povahu partnera a nechte občas ostatním prostor na zaujetí vlastního postoje, aniž byste je za to odsuzovali.

ŠTÍR

Štír je asi nejvášnivější ze všech znamení. Když si představíme vášnivou ženu, pro muže by neměl být vztah s takovou partnerkou problémem. Právě naopak, žena mnoha tváří mužů velmi přitahuje a zbožňují, že jejich partnerka je jeden den něžná kočička av druhý den vášnivá milenka. Po čase se však tato prvotní euforie vytrávit a je čas na usazení a dlouhodobý vztah. Se ženou ve znamení kozoroha jste ale stále na vážkách a nikdy nevíte jak zareaguje. Nevíte, jaká bude další den a je zkrátka absolutně nevyzpytatelná. Nedostatek jistoty a emocionální stálosti může být problémem pro mnohé znamení, které nakonec se škorpionem ve vztahu nevydrží.

STŘELEC

Střelec je stále aktivní, energické a živé znamení. Má elán ke zkoušení nových věcí, nebojí se výzvy a pokud se hledá dobrovolník, určitě se přihlásí. Partnera jistě zaujme svým humorem a šarmem, ale jeho aktivní povaha dá každému velmi zabrat. Střelec by se měl za partnera vybrat extroverta, jinak s ním nebude polovička lapat po dechu. Pro mnohé je toto znamení prostě příliš mnoho az množství aktivit, emocí a nadšení se až doslova kroutí hlava. Pokud má střelec partnera, m který chce mít svůj klid, nejraději by zůstal doma a mazlil se s polovičkou, v takovém případě může dojít ke střetu zájmů. Navíc má střelec příliš vysoká očekávání, které mu partner nemusí vždy splnit.

Zdroj:mocvedomi