Číslo 7

Pokud ve vás vzbudilo obavy tohle opuštěné schodiště někam dolů, je to nedobré znamení. Možná jste v poslední době často utrpěli nějaké fiasko, možná vás řetězec náhod opakovaně sváděl se špatnými událostmi, tragédiemi v rodině nebo mezi blízkými přáteli. Schody vedoucí dolů jsou symbolem odchodu ze života a popadané listí symbolizuje změnu životní fáze. Neznamená to, že je vám předurčeno něco špatného, možná však, že vás poslední události stále znovu přivádějí k myšlenkám na smrt. Máte z ní podvědomou obavu a tento strach se vám usadil v hlavě. Možná abyste se těchto myšlenek zbavili, chtělo by to zaměřit se na nějaký tvůrčí nápad, nebo se naopak opravdu seriózně začít zabývat vlastním zdravím, abyste se ujistili, že vám skutečně nic nehrozí.

Číslo 8

Obava z vězeňských dveří. To je velmi rozumná volba, ovšem charakterizuje vás s trochu jiné stránky. Jde o to, že vězení není jenom uzavření, je to také symbol zcela jiného života, který vás naprosto odřízne od normálního chodu událostí.
Tato volba vás charakterizuje jako člověka velice pracovitého a stálého, který plánovitě kráčí po cestě k úspěchu. Máte svůj cíl a máte plán, jako k němu dojít. Můžete být na sebe pyšní, protože jste vykonali opravdu vše pro dosažení toho, co už máte. Avšak vaše vnitřní já hledá poklad zcela odlišný. Jenom pohlédněte pravdě do očí: nastal čas si odpočinout, toužíte po pohodlí a klidu. Vaše duše i tělo žadoní o oddech, dovolenou, o trochu „dolce far niente“ a změnu dekorací. A na to byste se měli v nejbližším čase zaměřit. Dopřejte si odpočinek, vždyť už jste mnohého dosáhli a malou odměnu si vskutku zasloužíte!

Zdroj:Pronaladu