10.místo – Lev

Zkrotit lvici budou moci jen ti nejodvážnější. Potřebujete však k tomu nemalý obnos peněz, protože žena Lvice má ráda krásné šperky, drahá auta a mnoho jiných věcí z této kategorie.

Jen málo lidí dokáže uspokojit jejich nadměrný apetit.

Chvíle strávené ve společnosti této ženy vás začnou po prvních třech dnech nudit. Co je ale ještě horší, jiné ženy se po zkušenostech s touto ženou stanou pro vás nezajímavé.

9.místo – Střelec

Tuto ženu je obtížné odmítnout, v jiných případech je to naprosto nemožné. Všechno by mělo být podle jejích představ. Oženit se s ní znamená podepsat smlouvu s ďáblem. Za vztah se ženu ve znamení střelce budete muset zaplatit vaší vlastní nesmrtelnou duší.

Jakoukoli neposlušnost pochopí jako vzpouru na lodi. Odplata bude hrozná a nenechá na sebe dlouho čekat. Chvílemi budete mít pocit, že jste se ocitli v samotném pekle.

8.místo – Blíženci

Žena ve znamení Blíženců dokáže vidět do lidí. Taková žena umí s jistotou říci, jaký je její manžel ve skutečnosti, zná všechny jeho hříchy, myšlenky i obavy. Předstírání a lži jsou tak docela zbytečné.

Jakýkoli přestupek a lež vyjde hned na povrch, stačí jen to, že otevřete ústa.

Neptejte se, jak to dělá. Snažte se před vaší manželkou nemít žádná tajemství, v opačném případě se připravte na dlouhý moralizující rozhovor.

článek pokračuje na další stránce..