4.místo – Býk

Tuto ženu stojí za to vzít si za manželku, ale jen za předpokladu, že máte dobrý smysl pro humor a slušné množství peněz na bankovním účtu.

Žena ve znamení Býka nebude klidná, dokud se nebudete nacházet v seznamu nejbohatších a nejvlivnějších lidí planety.

Je rodilou motivátorkou. Bude vás milovat i bez peněz, ale kromě lásky potřebuje šaty, domeček, a auto, aby jí měli lidé co závidět. Připravte se tedy na to, že vámi bude manipulovat, vydírat vás a píchat vám jehly pod nehty. Všechno jen pro vaše vlastní dobro!

3.místo – Kozoroh

Se ženou narozenou v tomto znamení se pojí chladná a čistá hlava. Žádné emoce, žádná láska. K čemu jim to bude? V manželství hledají pozitiva a výhody. Pokud se s ní dáte dohromady, máte vyhráno.

V případě, že si ona vybere vás, stanete se šťastným mužem až do posledního dne na této zemi. Samozřejmě, pokud všechno nezkazíte…

2.místo – Vodnář

Se ženou Vodnářkou se nikdo nenudí – umí se bavit, každému kolem sebe rozdává smích, lásku a něžnost.

Hotový sen všech básníků! Nikdy ani nepomyslíte na to, že byste se s ní měli rozvést, vaše hlava bude plná jiných problémů: co jíst a kam se zatoulala vaše kočka.

Ano, v ledničce toho možná nebude moc k jídlu, ale celý váš život bude plný radosti, smíchu a zábavy!

1.místo – Rak

U ženy narozené ve znamení Raka je rodina. Je to skutečná hospodyně, pečlivá a chytrá manželka, která dokáže své děti dokonale vychovat.

Koneckonců, nejhlavnější prioritou je pro ni rodina.

V případě, že na to její manžel zapomene, měl by se připravit na skandál, ve kterém nejsou vyloučeny ani facky. Nikomu nedovolí, aby zanedbával povinnosti týkající se rodiny.

Líbil se vám tento horoskop? Podělte se o něj i s vašimi přáteli na sociální síti a zasmějte se spolu s nimi!