7.místo – Beran

Život se ženou ve znamení Berana není pro žádného slabocha. Přejete-li si procvičit vytrvalost a sílu mysli, neváhejte s ní vstoupit do sňatku manželského. Ona bude bojovat až do posledního, jen aby vás převychovala.

Nebojte se. Všechno, co dělá, bude ve váš prospěch, ačkoli o tom ještě nevíte.

Jedná se o velmi silnou ženu, která po svém boku nepotřebuje žádné slabé muže. Pokud nejste připraveni odolávat každodenní mini-apokalypse, lépe uděláte, pokud se jí budete vyhýbat.

6.místo – Váhy

Na jednu stranu vám tato žena nabídne chutné jídlo, útulný domov, láskyplné rozhovory, vášnivé polibky a bezesné noci. Na druhou stranu to doplní skandály, hysterickými záchvaty, hněvem a hádkami.

Všechno závisí na náladě ženy narozené v tomto seznamu a vašem postoji vůči ní. V případě, že mladou dámu nikdo nehýčká nebo nenosí na rukou, dokáže se na vás rychle urazit, bouchne dveřmi a už ji nikdy neuvidíte.

5.místo – Panna

Panna je velmi inteligentní, chápe vše i beze slov. Můžete s ní mluvit o čemkoli.

Vždy vás bude podporovat a vždy vám bude chtít poskytnout moudré rady. Objevíte v ní nejen svou budoucí manželku, ale také skutečného přítele. Občas se ale stane, že jim něco sedne na nos. Nikdo neví jak a ani kdy se tak stalo.

V takových chvílích se připravte na poslech dlouhé a velmi poučné tirády. Mimochodem, zvykněte si na to, že celá vláda týkající se rodiny bude pod palcem této ženy. Vy jste samozřejmě hlavou rodiny, ale bude s vámi točit jak se jí zachce, klidně i o 360 stupňů.

článek pokračuje na další stránce..