ČERVENÁ
City

Tato barva je symbolem matky Země. Jste rádi potřební. Mateřsky se o partnera staráte a každý den upevňujete váš svazek. Naplňuje vás odevzdání partnerovi, hlídání jeho pohodlí. Jste oporou, utěšujete, vaše bydliště je azylem.

Sex

Sex je pro vás jednáním poskytujícím vám celistvost, obnovujícím a přidávajícím síly. Vaše sexuální vztahy jsou velmi něžné. Této hostiny těla i ducha se zúčastňují veškeré vaše city.

Koho potřebujete

Toho, kdo ocení vaši péči, přitom však umí být nezávislý, má charakter a usiluje o pevný vztah, ideálně o vytvoření rodiny.

Slučitelné barvy

Modrá, která je citlivá, má umělecké sklony a ví, co je to oddanost. Zelená – štědrá, sentimentální a vnímavá, umějící ocenit, když ji někdo hýčká a pečuje o ni. Fialová, zodpovědná a seriózní; s ní můžete vytvořit i rodinu.


ORANŽOVÁ
City

Toto je barva symbolizující tryskající a nebezpečím výbuchu hrozící emoce, barva ztělesňující radost ze života, energii a nadšení. Ať už v okouzlujících krátkých známostech nebo dlouhodobém vztahu, vždy se ukazujete jako partner milující impulsivně, jako extrovert usilující o rozkoš. Milujete bez míry, ale také bez dramat.

Sex

Sexem vyjadřujete svou lásku k životu, hýříte energií, bavíte se s partnerem. Rozkoš vás osvobozuje, poskytuje vám možnost poněkud omezit příval emocí.

Koho potřebujete

Někoho, kdo není méně sexuálně zaměřen než vy, nebo kdo čeká, až ho probudíte. Partnera spojujícího v sobě pohyb, dobrodružství, svátek, partnera, který se vyhýbá rutině a nehloubá věčně sám nad sebou, takového, který věci „nekomplikuje“.

Slučitelné barvy

Jiná oranžová, s níž dokážete šlapat na plyn až do úplného vyčerpání. Červená, s níž by vaše emoce dostaly průchod. Elegantní modř, abyste realizovali své nadání.

Pokračování na další straně…