MODRÁ
City

Modrá barva symbolizuje intuici a umělecké sklony. Jste velmi citliví a tomu, co cítíte, důvěřujete. Jste také extrovert, který svou lásku vyjadřuje originálně. Láska vás musí inspirovat, dávat vám křídla a být oblastí bouřlivých, ale průzračných vztahů.

Sex

Rádi si povídáte před, při i po sexu. Vaše tvůrčí energie nachází v sexu přirozený výraz a nutí vás uvědomit si svou tělesnost, zatímco obvykle žijete převážně hlavou.

Koho potřebujete

Spontánního, přirozeného partnera, citlivého a připraveného ocenit vaši originalitu a rozšířit kvůli vám hranice svých zvyků a představ. Někoho, kdo se s vámi bude štědře dělit o vlastní zkušenosti.

Slučitelné barvy

Oranžová – avanturista a nadšenec. Červená, která vámi bude nadšena, bude si vás pěstovat a hýčkat. Růžová, která vás bude inspirovat a s níž budete mít srdečný vztah.

FIALOVÁ
City

Symbol sebekontroly a autority. Ovládáte se, krotíte své city i impulsy. Rádi si vybíráte, rádi rozhodujete a řídíte. V lásce jste opatrní. Máte sklon k pevným vztahům, raději s partnery, kteří očekávají, že budete rozhodovat a také je chránit. Rádi stanovujete rámec a dbáte, aby ho partner nepřekračoval.

Sex

Máte lehký sklon k dominanci. Zadáte tón a hledíte si uchovat kontrolu nad situací. Sex je tím vzácným okamžikem, kdy odkládáte brnění a otevíráte se citům.

Koho potřebujete

Zdrženlivého, poddajného partnera, nejlépe vámi zcela nadšeného. Vyhýbáte se extrovertům, hledačům dobrodružství a svůdníkům.

Slučitelné barvy

Červená skýtající pocit bezpečí. Žlutá, zářivá a velkosvětská. Růžová, schopná vám vnuknout lásku na první pohled a prorazit vaše brnění.

STŘÍBŘITÁ
City

Barva symbolizuje přijetí a schopnost naslouchat sám sobě. V lásce představuje čistou ženskost, nezávisle na tom, zda si ji zvolí muž či žena. Jste citliví a chápete city jiných, vyzařujete měkkou a světlou energii, která vábí, uklidňuje a okouzluje.

Sex

Něžnost, vytříbenost, fantazie, schopnost prožívat a vyjadřovat svůj ženský základ. Sex je pro vás alchymií, v níž se vzájemně doplňují dva protipóly.

Koho potřebujete

Citlivého, vnímavého a dostatečně zralého partnera, který bude chápat své vlastní i vaše ženské založení. Důvěra mezi vámi musí být naprostá a komunikace lehká, živá a vynalézavá.

Slučitelné barvy

Zelená – pro svou citlivost. Modrá pro fantazii, cit pro krásu a vytříbenost. Růžová kvůli symbióze srdce, těla i ducha.

Zdroj:astroplus