ŽLUTÁ
City

Barva symbolizuje živou představu, reputaci a místo ve společnosti. Velkou pozornost věnujete oblečení, způsobům, kultuře a stejně tak i postavení. Vaše láska je racionální, nicméně jste svůdcem. Zbožňujete flirt a ještě raději upadáte v nadšení a stejně tak rádi ho budíte.

Sex

Opíráte se více o rozum než o city a před realitou dáváte přednost vlastním fantaziím. Sex – ano, ale nejdřív ať vás nechají chvíli snít.

Koho potřebujete

Vychovaného, skvělého a mocného partnera. Osobnost vyvolávající úctu, závist i nadšení. Kterého si přejí všichni, ale kterého se pouze vám podařilo svést. Takového, jímž se můžete blýsknout ve společnosti.

Slučitelné barvy

Jiná žlutá, sluneční a ambiciózní, která vám dodá váhy. Fialová – náročná, efektní a milující moc.

ZELENÁ
City

Zelená symbolizuje city, hlubokou, štědrou a něžnou lásku. Dáváte a dělíte se v úsilí o symbiózu. Když se zamilujete, jste v tom ponořeni celí. Jste vyrovnaní, důvěřiví a trošku naivní, na partnerovi vidíte jen jeho dobré stránky a jste ochotni vydat se ze všeho bez ohledu na cokoli, občas až přespříliš. Jste pozorní a starostliví a máte za to, že tomu, koho milujete, musíte být také přítelem.

Sex

Bez citu pro vás sex neexistuje. Jsou-li city silné a vzájemné, stává se sex svátkem, splynutím duší i těl.

Koho potřebujete

Sentimentálního, altruistického idealistu, který lásku pokládá za cíl i prostředek a s nímž můžete sdílet cokoli. Někoho, před kým se můžete zcela otevřít beze strachu, že vás odsoudí nebo zraní.

Slučitelné barvy

Modrá. Citlivá, intuitivní a idealistická. Zelená, spřízněná duše. Červená, spolehlivá, vnímavá a štědrá.

Pokračování na další straně…