Dny v měsíci mají také své kouzlo a narozeným do vínku připíší jisté vlastnosti. Nezáleží na tom, v kterém měsíci jste se narodili, i konkrétní den o vaší povaze prozradí to podstatné.

1. DEN V MĚSÍCI

Jste silná a nezávislá osobnost a máte předpoklady být vůdcem. Nemáte ráda, pokud vám jiní diktují, co máte dělat. Právě proto jste často sama sobě zaměstnavatelem a řídíte vlastní byznys.

2. DEN V MĚSÍCI

Jste optimisticky naladěná osoba, která dbá i o štěstí jiných. Máte dobře rozvinutou intuici a pravděpodobně inklinujete k umění nebo kreativním činnostem.

3. DEN V MĚSÍCI

Na ostatní působíte jako magnet a lidé si vás pamatují i ​​po prvním setkání. Máte silné charisma a dobré komunikační schopnosti.

4. DEN V MĚSÍCI

Vážíte si práce a sama se umíte do každého problému zakousnout a rozlousknout ho. Jste obětavou a velmi pečlivou matkou, partnerkou i kamarádkou. Lidé vás mají velmi rádi a obdivují vaši svědomitost.

5. DEN V MĚSÍCI

Jste skutečnou mistryní, máte skvělou slovní zásobu a víte se bravurně vyjadřovat. Mnoho lidí narozených v tomto dni se živí psaním či moderováním.

6. DEN V MĚSÍCI

Jste emotivně založená osoba a v lidech vždy vidíte to nejlepší. Víte odpouštět, ale mnohdy to jiní využívají. Věříte v osudovou lásku a nic vám nezabrání v tom, abyste našli svou spřízněnou duši.

7. DEN V MĚSÍCI

Jste rozená filozofka, ale v tom nejlepším slova smyslu. V každé situaci se víte vynalézt a do karet vám hraje i váš šestý smysl. Máte bystrý úsudek a lidí víte odhalit už po prvním setkání.

8. DEN V MĚSÍCI

Máte tendenci být lídrem v každém kolektivu i v práci. Jdete si nekompromisně za svým, což vám v životě přináší pouze výhody. Jiní vás obdivují kvůli houževnatosti a vaší věčné vizi pozitivního konce.

9. DEN V MĚSÍCI

Jste velmi inteligentní osoba a máte předpoklady věnovat se vědecké nebo výzkumné činnosti. Často vám napadne skvělá myšlenka, inovace nebo „vynález“, ale na vaši škodu se velmi rychle vzdáte samotné realizace nebo posunu vpřed.

10. DEN V MĚSÍCI

Jste takzvaný šťastlivec, který ví jak vykličkovat z každé situace s profitem. Vašemu šarmu lidé jen těžko odolávají a díky tomu je vám dovoleno obcházet nebo dokonce měnit pravidla.

11. DEN V MĚSÍCI

Milujete přírodu a životní pohodu. Jste emotivní osoba dokáže v jiných vycítit jejich pravou podstatu. Jste pozitivně naladěná a ovládáte kouzlo nalezení harmonie. Pro ostatní jste inspirativní osobou a příkladem šťastného života.

12. DEN V MĚSÍCI

Vždy máte dostatek energie a pokaždé ji musíte nějak zužitkovat. Jste typ člověka, který dokáže rozhýbat a nakopnout i ostatní. Po vašem boku se lidem daří a jsou mnohem šťastnější.

13. DEN V MĚSÍCI

I když je pro mnohé třináctka nešťastným číslem, sama víte pravdu o opaku. Jste rodilým vítězem a do čehokoli se pustíte, to dovedete do zdárného konce. Není divu, že jste vždy usmívající a dobře naladěná.

14. DEN V MĚSÍCI

Milujete cestování a přírodu, poznávání jiných zemí, kultur a zejména nových lidí. Celý život se ráda učíte novým věcem a životním filozofiím, co vás duchovně posouvá neustále kupředu.

Pokračování na další straně…