ČERVENEC
Neradi odhalujete své nitro před ostatními, ale ve společnosti jste vždy dobře naladěná. Milujete dobrodružství, cestování a neplánované akce s přáteli. Svou rodinu si nesmírně vážíte a je pro vás tím nejdůležitějším.

SRPEN
Jste optimistická osoba, která je ve společnosti přirozeně středem pozornosti. Občas si však chcete vychutnat chvíli pro sebe, například čtením kvalitní literatury. Často si stavíte nereálné cíle a o budoucích činech více vyprávíte než jednáte.

ZÁŘÍ

Jste osoba, která pomůže vždy a komukoliv. Jste milá, velmi charismatická a lidem jste vždy sympatická už na první pohled. Jste perfekcionistka a věci máte rádi zorganizováno po svém.

ŘÍJEN

Jste nezávislá a nemáte rádi striktní věci, pokyny a nařízení. Své přátele skutečně zbožňujete a pouto vztahu je pro vás posvátné. Jednáte vždy férově a otevřeně, ale nemáte rádi konflikty a vyhrocené situace.

LISTOPAD

Svůj život chcete žít podle vlastních pravidel a běda tomu, kdo vám bude diktovat, co máte dělat. Svou rodinu milujete nadevše, a pokud je třeba, bráníte jejich zuby nehty. Pokud se máte pouštět do nových věcí, máte vždy obavy, protože se cítíte dobře jen v zaběhnutých kolejích.

PROSINEC

Máte svobodného a nespoutaného ducha, proto nikdy příliš dlouho neposedí na jednom místě. Potřebujete vždy nové impulsy, něčemu novému se přiučit a poznávat nové lidi. Ve společnosti jste mimořádně oblíbenou osobou a lidé se při vás cítí mnohem šťastnější.

Zdroj:https://www.babskeveci.sk/