A co o vás prozrazuje měsíc, ve kterém jste se narodili?

LEDEN

Jste osoba, která nemá ráda domlouvání a nevyžádané rady jiných. Svůj život si chcete žít podle svých představ. Máte rádi dobrou společnost, zábavu a jste rodilými baviči v okruhu svých přátel.

ÚNOR

Jste kreativní osoba, která má bujnou fantazii a tyto předpoklady často využíváte v uměleckých odvětvích. Máte silné sociální cítění a být středem pozornosti vám vůbec nevadí.

BŘEZEN

I když své přátele zbožňujete, vždy dáváte na první místo své vlastní blaho. Jste citlivá duše, ale jste soběstačná a jakoukoliv překážku dokážete zdolat s grácií. Pokud vás něco trápí, nedáváte to najevo a vaše nitro dovolíte poznat jen nejbližší osobě.

DUBEN

Milujete dobrodružství, nové věci a adrenalin. Jste za každou srandu a vždy potřebujete nové impulzy. Ve společnosti si svou přítomností vždy vysloužíte zájem a ostatní se při vás cítí výborně.

KVĚTEN

Jste inteligentní osoba, která se dobře cítí ve společnosti jiných. Baví vás učení se novým věcem, máte velmi dobrý všeobecný přehled. Často jste nerozhodná nebo máte různé vize v jeden den, ale na druhý vás zaujme zcela něco jiného.

ČERVEN

Jste citlivá osoba, která je často trochu stydlivá. Ve společnosti blízkých lidí se však cítíte dobře a po chvíli záříte a bavíte všech kolem. Slova jiných si často berete až příliš k srdci a o svých pocitech před jinými říkáte jen málokdy.

Pokračování na další straně…